The Borgias


De această dată  vin cu o recomandare de serial, unul din cele mai bune privite până acum: The Borgias. Este vorba despre o familie a secolului XV cu origini spaniole , care în perioada Renașterii încearcă să se afirme în viața publică din  Italia.

După ce  Rodrigo Borgia este ales papă al Romei , aranjează căsătorii avantajoase  din punct de vedere politic pentru copii săi. Astfel, ei ajung în cele mai înalte cercuri ale puterii. Mai mult, regimul corupt al acestei dinastii a implicat Biserica Catolică și întreaga Europă în scandal. Au fost etichetați  ca având o reputaţie foarte proastă şi au fost percepuţi drept eretici, iar pe tot parcursul vieții lor  au comis toate păcatele posibile.

Întregul film se axează pe destinul  familiei Borgia, cea  care a condus și a manipulat cele mai influente  familii nobiliare ale Renasterii. Membrii acesteia au scris pagini  sângeroase de istorie, pline de intrigi, crime, manipulare și înșelătorie.

Vă îndemn cu mare drag să-l priviți, e un serial  fascinant despre dragoste, război și creștinism care te face să înțelegi mai bine istoria.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s