La expoziție


Eu nu prea obișnuiesc să merg pe la expoziții, și nu pentru că nu mi-ar plăcea, dar puține au fost ocaziile. Cu toate acestea, în una din zilele trecute am avut posibilitatea să merg la o expoziție de pictură și fotografie în Bari. Aceasta s-a desfășurat în perioada 21-30 noiembrie, eu aflând de ea abia în ultima zi, la cursul de italiană, când profa ne-a zis că mergem să vedem ceva frumos. Și iată așa ne-am petrecut noi ultima zi de toamnă.

Ideea  expoziției,  le-a venit unor  artiști din întreaga Italie, care prin aceste lucrări au vrut să sensibilizeze populația, cu privire la  situația  din ce în ce mai precară  a mediului ambiant din cauza funcționării unor fabrici de pe teritoriul țării.

Nu sunt o specialistă ca să pot zice dacă le-a reușit sau nu, însă eu pot zice că  mi-a plăcut ce am văzut: culori vii, peisaje surprinse în locul și momentul potrivit, picturi mai puțin ordinare, toate combinate sub același generic: ,,Eternit(à) – l’arte e la creatività per la salvaguardia dell’ambiente”.  Aici puteți vedea și voi câteva lucrări.

DSC03448

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s