La expoziție


Eu nu prea obișnuiesc să merg pe la expoziții, și nu pentru că nu mi-ar plăcea, dar puține au fost ocaziile. Cu toate acestea, în una din zilele trecute am avut posibilitatea să merg la o expoziție de pictură și fotografie în Bari. Aceasta s-a desfășurat în perioada 21-30 noiembrie, eu aflând de ea abia în ultima zi, la cursul de italiană, când profa ne-a zis că mergem să vedem ceva frumos. Și iată așa ne-am petrecut noi ultima zi de toamnă.

Ideea  expoziției,  le-a venit unor  artiști din întreaga Italie, care prin aceste lucrări au vrut să sensibilizeze populația, cu privire la  situația  din ce în ce mai precară  a mediului ambiant din cauza funcționării unor fabrici de pe teritoriul țării.

Nu sunt o specialistă ca să pot zice dacă le-a reușit sau nu, însă eu pot zice că  mi-a plăcut ce am văzut: culori vii, peisaje surprinse în locul și momentul potrivit, picturi mai puțin ordinare, toate combinate sub același generic: ,,Eternit(à) – l’arte e la creatività per la salvaguardia dell’ambiente”.  Aici puteți vedea și voi câteva lucrări.

DSC03448

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s