Ne vedem la Sigma TV


După cum ziceam în articolul anterior, azi am să vă relatez despre ceea ce am făcut la Sigma TV. Mai întâi de toate, vreau să știți că acest stagiu de practică  care l-am efectuat  la TVR și la Sigma TV face parte dintr-un proiect educațional cofinanțat din Fondul Social European ,,Practicanții de azi, profesioniștii de mâine ai televiziunilor”.

Așadar, a doua săptămână în București, am început-o la Sigma TV. Ce este, de fapt,  Sigma TV? E un studio amenajat în interiorul Universității Politehnice din București, cu camere de luat vederi, trepiede, reflectoare, microfoane, căști și alte chestii, unde am avut posibilitatea să fim atât pe sticlă, cât și în spatele acesteia.

După ce un domn responsabil de studio ne-a explicat cum stă treaba cu camerele, am putut să le folosim chiar singuri. Mai mult, am avut  de făcut un reportaj pe o temă la alegere, prezentîndu-l la sfârșitul săptămânii. Astfel, ne-am împărțit în mai multe echipe și fiecare din noi, timp de 5 zile, a avut diferite responsabilități și obligații.

Personal, îmi place mult lucrul în echipă: mai multe idei, mai mult randament și mai multă distracție. Echipa în care am lucrat, s-a dovedit a fi cea mai bună. Am ales să facem un reportaj despre Parcul Herăstrău din București. Pentru aceasta, câteva zile consecutiv, ieșeam dimineața din hotel și reveneam seara, întrucât toate filmările au avut loc în respectivul parc. Pe lângă munca pe care am depus-o, am avut parte și de multe momente vesele care ne dădeau curaj să mergem mai departe, când credeam că nimic nu ne iese bine.  Iar până la urmă, NOI am fost mulțumiți de rezultat.

Dar noi nu am fost unicii studenți care își făceau practica la Sigma TV. Am întâlnit și alți studenți din Iași, Timișoara sau Cluj. Toți au avut de făcut același lucru: să prezinte un reportaj la care să contribuie întreaga echipă.

În continuare, veți putea urmări începutul filmulețului echipei mele care se numește ,,IUBEȘTE VIAȚA”, toate cadrele fiind captate în parcul Herăstrău, mai puțin ultimul, care reprezintă o părticică din manifestațiile care au avut loc pe aeroportul Băneasa din București cu ocazia Zilei Aviației Române și a Forțelor Aeriene.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s