Ne vedem la TVR


Dacă toți se bucură de vacanță, eu încă nu-i simt gustul. Ultimele 2 săptămâni din iulie le-am petrecut în București, cu câțiva colegi de grupă și o profesoară de la facultate. Cred că vă dați seama că nu am mers acolo de capul nostru. Am fost cazați la Hotel Yesterday din prima zi, unde cel mai mult mi-au plăcut camerele, mai puțin mâncarea și personalul. La acest capitol cred că  mai au de lucrat. În continuare, au urmat zile frumoase de practică la TVR și la Sigma TV. Cu această ocazie, am să vă împărtășesc câteva din impresiile și experiențele pe care le-am acumulat de-a lungul acestei perioade în București.

Despre TVR

În prima săptămână  am avut posibilitatea să discutăm despre televiziune și nu numai, cu persoane care au câțiva zeci de ani de când au pășit pragul clădirii TVR-ului. Cele  care puneau capăt curiozităților noastre au fost Aimee d’Albon, Diana Gheorghiu și Codruta Prunariu, realizatoare de televiziune.  Fiecare dintre ele a avut să ne zică ceva nou, inedit cu privire la munca lor, ceva care nu se poate afla doar stând în fața tv-ului sau citind din cărți. Cinci zile la TVR fiind, era imposibil să nu vizităm și clădirea în care are loc toată acțiunea. E foarte mare, cu mulți oameni și multe studiouri. Cel  mai mult m-a impresionat studioul știrilor, care, de altfel este cel mai modern dintre toate, după care a fost ,, studioul surprizelor’’ , acolo unde Andreea Marin-Bănică strângea în fața ecranelor mii de oameni în fiecare seară de sâmbătă și, nu în ultimul rând, autocarul  TVR-ului care mi-a părut de-a dreptul impresionant, chiar dacă nu pricepeam la ce erau bune sutele de butoane din interiorul acestuia. La Televiziunea Română  am putut admira, doar pe deasupra, vestimentațiile prezentatorilor de emisiuni de-a lungul timpului, începând cu cele mai vechi, până la cele mai noi ținute. Tot aici, am văzut-o și pe Iuliana Tudor ținând în mână o rochie Rhea Costa :). Mi-au plăcut zilele petrecute la TVR, păcat doar că nu am avut posibilitatea de a asista la realizarea unei emisiuni în direct sau cel puțin, al uneia înregistrate. Dar luând în considerație că toți angajații erau plecați în vacanță, nu am avut de ales, ne-am mulțumit cu ceea ce ni s-a oferit.

 

În următorul articol, am să vă povestesc despre activitățile de la Sigma TV.

        E foarte dificil să alegeți un hotel când vine vorba ca acesta sa fie anume un hotel din București.

  De aceea, dacă aveți nevoie de cazare ieftină în București, aici aveți soluția cazare ieftină motellagil, unde veți găsi cele mai bune condiții: camere confortabile, wireless, aer condiționat.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s