Oamenii cu o mie de fețe


 Azi dimineață verificând noile notificări de pe facebook, am observat cum cineva a distribuit o imagine și întâmplător am mărit-o să văd ce reprezintă.Era însoțită și de un text:,,Oamenii sunt precum cubul Rubik:cu o mie de fețe’’.Am stat un pic să meditez și  parcă  îmi era teamă să recunosc că într-adevăr așa și este.Ne confruntăm cu această realitate zi de zi.Ne dorim sau nu acest lucru, el este prezent în viața fiecăruia dintre noi.A fi OM în zilele noastre e lucru mare. Dacă în trecut, ființele erau apreciate pentru simplul și modestul lor mod de a fi, de a relaționa cu cei din jurul lor, în prezent,  primează falsitatea. Odată cu trecerea timpului, oamenii s-au schimbat, s-au schimbat  mult.Nu mai sânt cei de altădată care erau gata să te ajute, să te susțină, să fie alături de tine și să te înțeleagă.În schimb, sunt cei care îți zâmbesc  și te salută fals, cei care  ,,îți vor tot binele din lume’’, cei care  ,,se bucură ‘’ de succesele tale, cei care ,,te iubesc’’ pentru ceea ce ești și nu pentru ceea ce ai.

 Personal, consider că trebuie să ne ferim de aceste persoane, să îi lăsăm pe ei în lumea lor plină de ,,bunătate’’ și ,,perfecțiune’’, prefăcându-se în continuare a fi ceva ce nu sunt  de fapt.E adevărat că nimeni nu poate fi perfect, dar poate fi original.De aceea, nu suport artificialitatea, prefer autenticitatea.Mai bine îmi petrec  viața cunoscând defectele și  neajunsurile OAMENILOR, decât să văd doar latura bună a falșilor.

  • Când îți simți inima încărcată de durere, și lacrimi ți se vor ivi la colțul genelor, dute să plângi la păsări, la pietre, dar niciodată la oameni, căci toți suntem oameni, dar nici unul OM.                                                                                                                    
  • Toți oamenii sunt trecători, dar nu toți trecătorii sunt oameni.
Anunțuri

2 gânduri despre “Oamenii cu o mie de fețe

  1. Ar fi simplu daca ne-am da seama din prima cine e fals si cine nu. Dar din pacate, din cauza tuturor acestor masti, realizam prea tarziu ca am avut incredere intr-un om fals si parsiv, dupa ce ne-a ranit deja. Persoanele de genul asta stiu foarte bine sa disimuleze…

  2. Oamenii au fost din totdeauna cu doua sau chiar mai multe fete. Au fost, sunt si nimic nu se va schimba. Traim intr-o lume rea, plina de oameni falsi si in care ajungem sa nu avem incredere in nimeni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s